Kapsalon Mooi Bodegraven

Wij investeren graag in een duurzame relatie met u.
Dat betekent dat u centraal staat.

Image

Onze salon

Onze salon vindt u op een prachtige locatie in het centrum van Bodegraven met zicht op de kerk. Omringd door historische panden is het goed toeven in onze moderne salon.

Wij hanteren 'normale' prijzen. Bij ons geen gebakken lucht. Wij zijn graag transparant over wat een behandeling u kost. Iedere behandeling is inclusief wassen en stylen.

Wij investeren in een duurzame relatie met u. Dat betekent dat u centraal staat. Er is tijd voor u. En heeft u na een behandeling nog iets te wensen, dan komt u gewoon even terug.

Image

Keune So Pure, Keune Style en Keune Care

In onze kapsalon werken wij met Keune So Pure. Onze haarproducten zijn parabenen- en sulfaatvrij! De verf is ammoniavrij. Bij Mooi Bodegraven kiezen we hiermee voor puur, duurzaam en eerlijk. Hiermee zetten we een standaard neer van luxe, comfort en kwaliteit. Naast Keune So Pure werken wij met de Keune Style en Keune Care.

Bestel uw Keune producten in onze webshop

Wij zijn altijd op zoek
naar nieuw talent!

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Geweldig! Wij staan altijd open voor nieuwe collega's. Ook stagiaires en leerlingen leren wij graag kennen! Stuur ons je cv en we nemen contact met je op:
info@mooibodegraven.nl

Maak online uw afspraak!

Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: 0172–61 25 47).