Pedicuresalon Mooi Bodegraven

In onze pedicuresalon wordt u behandeld met de beste prodcten.
Uw voeten zijn immers van groot belang.

Image

Onze salon

Onze salon vindt u op een prachtige locatie in het centrum van Bodegraven met zicht op de kerk. Omringd door historische panden is het goed toeven in onze moderne salon.

Wij hanteren 'normale' prijzen. Bij ons geen gebakken lucht. Wij zijn graag transparant over wat een behandeling u kost. Iedere behandeling is inclusief wassen en stylen.

Wij investeren in een duurzame relatie met u. Dat betekent dat u centraal staat. Er is tijd voor u. En heeft u na een behandeling nog iets te wensen, dan komt u gewoon even terug.

Image

Malu Wilz

In onze pedicuresalon kunt u terecht wanneer u aandacht aan uw voeten wilt besteden. Onze pedicures hebben een hoog niveau expertise en kunnen diverse problemen aanpakken. Mocht er een andere aanpak nodig zijn, dan hebben wij goede contacten met andere behandelaars waar zij u naar door kunnen verwijzen. Wij werken met MALU WILZ en Akileïne ook voor goede thuisproducten!

Wij zijn altijd op zoek
naar nieuw talent!

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Geweldig! Wij staan altijd open voor nieuwe collega's. Ook stagiaires en leerlingen leren wij graag kennen! Stuur ons je cv en we nemen contact met je op:
info@mooibodegraven.nl

Maak online uw afspraak!

Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: 0172–61 25 47).