Pedicuresalon Mooi Bodegraven

In onze pedicuresalon wordt u behandeld met de beste prodcten.
Uw voeten zijn immers van groot belang.

Image

Onze salon

Onze salon vindt u op een prachtige locatie in het centrum van Bodegraven met zicht op de kerk. Omringd door historische panden is het goed toeven in onze moderne salon.

Wij hanteren 'normale' prijzen. Bij ons geen gebakken lucht. Wij zijn graag transparant over wat een behandeling u kost. Iedere behandeling is inclusief wassen en stylen.

Wij investeren in een duurzame relatie met u. Dat betekent dat u centraal staat. Er is tijd voor u. En heeft u na een behandeling nog iets te wensen, dan komt u gewoon even terug.

Image

Babor

In onze pediciuresalon werken wij met Babor. BABOR. BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica. Bij Mooi Bodegraven kiezen we hiermee voor topkwaliteit. Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise made in Germany: de gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking.

Bestel uw Babor producten in onze webshop

Wij zijn altijd op zoek
naar nieuw talent!

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Geweldig! Wij staan altijd open voor nieuwe collega's. Ook stagiaires en leerlingen leren wij graag kennen! Stuur ons je cv en we nemen contact met je op:
info@mooibodegraven.nl

Maak online uw afspraak!

Een afspraak bij de pedicure maakt u telefonisch: 0172–61 25 47