Schoonheidssalon Mooi Bodegraven

In onze schoonheidssalon wordt u behandeld voor met de beste producten.
Uw huid mag immers stralen.

Image

Onze salon

Onze salon vindt u op een prachtige locatie in het centrum van Bodegraven met zicht op de kerk. Omringd door historische panden is het goed toeven in onze moderne salon.

Wij hanteren 'normale' prijzen. Bij ons geen gebakken lucht. Wij zijn graag transparant over wat een behandeling u kost.

Wij investeren in een duurzame relatie met u. Dat betekent dat u centraal staat. Er is tijd voor u. En heeft u na een behandeling nog iets te wensen, dan komt u gewoon even terug.

Image

Malu Wilz

In onze schoonheidssalon werken wij met MALU WILZ. MALU WILZ is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica. MALU WILZ ondersteun u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is.

Wij zijn altijd op zoek
naar nieuw talent!

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Geweldig! Wij staan altijd open voor nieuwe collega's. Ook stagiaires en leerlingen leren wij graag kennen! Stuur ons je cv en we nemen contact met je op:
info@mooibodegraven.nl

Maak online uw afspraak!

Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: 0172–61 25 47).